klik di sini :)

Monday, February 22, 2016

CARLO RINO WALLET









Assalamualaikum semua..meh sini tgok purse carlo rino yang cun ni.. murah2 je..nak bole whatsapp kyra ye..

CARLO RINO WALLET
AAA
RM60 SM
RM65 SS

Kat sini pon ade tau Klik
Kyra suke sbb sume nye cute2..comey2.. :)




Saturday, February 20, 2016

[Motivasi Pantas] Irfan Khairi - 3 Sebab Mengapa Tak Berjaya



Selamat Malam..Jom tengok video motivasi dari Ifran Khairi..

Apa sebabnya kita tak berjaya..???

1. Komplen

2. Alasan

3. Melengah lengahkan masa






RUMAH DIHINGGAP LEBAH...






Assalam.. weeeee..tajuk skema habis...hehe..tapi syukur Alhamdulillah..semuanya selamat.. Thanks tu abang2 JPAM yang menyelamatkan keadaan yang panik..

Panik ke?? huhu..gile x panik..ade lebah bersarang kot kt luar tingkap bilik rumah Kyra..

Macam mane ntah orang2 Jpam ni dtg ketuk pintu..tetibe je...katenye ade kejiranan kt sini buat aduan. sbb anak mereka dah kena sengat lebah..huhu..

Wahai lebah..dari madu tualang (abg JPAM tu yg cite la)..hehe..dalam banyak2 rumah..rumah Kyra jugak la yang uolls pilih ye..mungkin ade hikmahnye kan.. sesambil type ni tergoogle la satu blog ni..bagus..byk info pasal lebah..jom view Hikmah Lebah & Sifatnya..

Tapi bersyukur sgt2 sbb mereka2 ni dengan berani nye membantu secara sukarela...

Ok..Selamat Malam sume!


YA ALLAH, MOGA CEPAT SEMBUH DATUK KAZIM ELlAS.

YA ALLAH, MOGA CEPAT SEMBUH DATUK KAZIM ELlAS.
.
.
Dikhabarkan Ust Kazim Elias terpaksa dikejarkan ke Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM) Kubang Kerian.
.
.
Beliau dijadualkan menyampaikan ceramah agama 9 malam tadi di Bachok Kelantan, tiba-tiba mengadu sakit dada.
.
.
Mari doakan, agar Ust Kazim Elias sihat wal'afiat. Amiin.. Amiin.. Amiin Ya Rabb.



Harga Kereta Perodua


Tempat menarik di Semenyih













Pesta bunga di Eco World Majestic, Semenyih sampai 6 Mac 2016 ni.. Cantiknya..... Masuk free..
Sumber gambar: Noradilah Rabean
Siapa sangka kan..kat Semenyih ade tempat menarik macam nie..boleh la feel2 macam kat belanda..cewahhh..hehe..Jom2 sape nak ikot Kyra..hahaha

Haa.. Sape2 yang nak bercuti tu..bole la klik link ni Jom cuti

ADE LAGI...BAJU RAJA 2016



UNTUK YG NI SUME ADA ...👆🏻👆🏻👆🏻

Mix & Match....

💯% Cotton-Gred AAA
==================

✂Bidang 45
✂Min cut 2 meter (boleh request ikut meter) 

# 4 meter ( corak shj ) @ 2 meter + 2 meter ( matching )
-----------

harga :
🎀Rm85/spsg

💸Boleh dapatkan secara BORONG /Retail

👗tak jarang
👗tak kecut 
👗tak berbulu lepas basuh
👗tak renyuk
👗mudah digosok
👗sejuk & selesa dipakai
  
💃Quality di Jamin!
✔ Ready Stock & Ready To Post! 
✔ Buy More, Pay less

berminat?? boleh trus whatsapp Kyra 010-9174782.....:)

Kalau nak baju yang dah siap pon ade.. klik je kt link ni..banyak pilihannye...Baju kurung